Árlista – Karbantartás


Átalánydíjas:
Teljes körű karbantartás: tartalmazza a szerver hardveres és szoftveres karbantartását, frissítését.
Távvezérelt karbantartás: 29.000 Ft/gép
Modemen vagy interneten keresztül egy külső terminál segítségével vezérelt karbantartás. Előnye, hogy a távolról elvégezhető szoftveres javításokat, frissítéseket, ill. konfigurációs átállításokat rövid időn belül (akár 5-10 perc alatt) el lehet végezni. (A külső elérés kizárólag magasan kódolt biztonsági formában történik!) Az adatmentés és külső terminálról nem elvégezhető frissítés a helyszínen történik.
Helyszíni karbantartás: 29.000 Ft/gép
Minden karbantartást a helyszínen végzünk, itt a kiszállási időt figyelembe kell venni. Ezt a változatot csak nagyon szigorú biztonsági követelmények mellett célszerű kérni, vagy olyan cégeknek, amelyek nem rendelkeznek külső elérési lehetőséggel.
Több szerver karbantartása esetén kedvezményt biztosítunk.


Eseti karbantartás:
Szerződés nélküli eseti karbantartás, az általunk telepített szerverekre.
Minden általunk telepített szervert figyelemmel kísérünk, és tájékoztatjuk ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő biztonsági hibákra, illetve az időközben kijövő friss verziókra. Az értesítésben jelezzük a problémák súlyosságát és a javítás szükségességének mértékét. A javítások költsége a kiszállási díjból és az óradíjból áll, valamint új szerverszolgáltatás telepítése esetén annak ára.
Kiszállási díj: 4.500 Ft
Óradíj: 6.500 Ft/megkezdett óra

Az árak az Áfát nem tartalmazzák.